Site Overlay
Beste weckketel 2022

Beste weckketel

Met behulp van een weckketel is het mogelijk om voedsel langer houdbaar te maken. Zo is het niet langer meer nodig om voedsel te verspillen en kun je langer genieten van seizoensproducten. Maar welke weckketels zijn nu echte aanraders? We hebben de top vijf voor je op een rij gezet.

Weck WAT14 Elektrisch Weckketel

We gaan meteen aan de slag met de best beoordeelde weckketel van dit moment. de Weck WAT14. Op het moment dat je veel eten hebt waarvan je de houdbaarheid wilt verlengen is dit een top apparaat. De pot beschikt over een inhoud van maar liefst 29 liter waardoor je meer dan voldoende ruimte hebt. De deksel is van kunstof en is verhoogd waardoor je meerdere weckpotten kunt verhitten. Verder zit er een thermostaat ingebouwd en bevat het product een controlelampje. Met de meegeleverde inzetrooster kun je voedsel eenvoudig en georganiseerd in de pot plaatsen.

Voordelen
Ingebouwde thermostaat
Inzetrooster
29 liter inhoud
Meerdere pannen tegelijkertijd

Nadelen
Uiterlijk oogt niet modern

Weck WAT25 Elektrisch Weckketel

De Weck WAT25 lijkt grotendeels op de WAT14 variant maar heeft biedt een aantal extra opties. Zo is dit product voorzien van een ingebouwde timer waardoor het hele proces vrijwel automatisch verloopt. Zo heb je er amper omkijken naar. dat maakt het langer houdbaar houden van producten nog leuker! Ook deze ketel heeft een inhoud van 29 liter. Er is ook een kunstof deksel aanwezig dat verhoogd is waardoor er maar liefst 14 potten tegelijkertijd in passen. Het voordeel van deze versie van Weck is dat deze ketel ook in het rvs verkrijgbaar is waardoor het in iedere keuken past.


Voordelen

Ingebouwde thermostaat en timer

Inzetrooster
29 liter inhoud
Meerdere pannen tegelijkertijd

Nadelen
De aanschafprijs

Silvercrest Inmaakautomaat

Als je voedsel wilt inmaken en conserveren doe je dat heel gemakkelijk met de Silvercrest inmaakautomaat dat verkrijgbaar is bij de discount supermarktketen Lidl. Een groot voordeel is dat het product ook geschikt is om bijvoorbeeld maaltijden op te warmen. Warm houden is ook mogelijk. Een hartstikke handig multifunctioneel apparaat dat iedereen in de keuken zou moeten hebben staan. De weckketel heeft een digitaal display en kan elektronisch worden bediend. De grepen zijn geïsoleerd waardoor je de ketel altijd vast kunt pakken. Verder heeft het een inhoud van 27 liter en kan het een maximale temperatuur bereiken van 100 graden.

Voordelen
Multifunctioneel
27 liter inhoud
Inzetrooster

Nadelen

Aftappen gaat niet snel

Klarstein Biggie inmaakketel

De Klarstein Biggie inmaakketel is een fantastisch hulpmiddel voor in de keuken om al je voedsel langer houdbaar te maken. Daarnaast ziet het product er ook nog eens strak uit. De behuizing is van RVS in combinatie met zwart. Met behulp van de ingebouwde timer kun je nauwkeurig van start gaan met het weckproces. Het is ook mogelijk om dranken warm te houden voor als je een keer bijvoorbeeld een feestje hebt. Het warmhouden van koffie of thee is geen enkel probleem voor dit apparaat. De weckketel beschikt over een inhoud van 27 liter en heeft een vermogen van 2000 watt. Aan het einde van proces tap je het water razendsnel af met het kraantje.

Voordelen
Ziet er gelikt uit
27 liter inhoud
Warmhoudfunctie

Nadelen
Geen Nederlandstalige handleiding (wel Engels)

Monzana Automatische conserverings machine

De laatste weckketel die we met je willen gaan bespreken is de Monzana. Het is een zeer gebruiksvriendelijk product. Het bedienen doe je met slechts twee draaiknoppen. Er is ook een ingebouwde display waarmee je de timer kunt aflezen maar ook de temperatuur. De werking spreekt op deze manier voor zichzelf. Een ander groot voordeel is dat dit product automatisch zal uitschakelen als de ingestelde tijd voorbij is. Je hoeft er dus niet speciaal voor thuis te blijven.

Voordelen
28 liter inhoud
Ingebouwde display
Warmhoudfunctie

Nadelen
Iets minder vermogen als de alternatievenKlarstein Biggie inmaakketel

Klarstein Biggie inmaakketel

Weckketel - drankendispenser - warmhoudketel

2000W - timer - roestvrij staal


29 Liter - Warmhoudfunctie

29 Liter - Met Timer

Weckketel - drankendispenser - warmhoudketel

2000W - timer - roestvrij staal

Deel ons op social media